Læserpanelet

BLIV EN DEL AF BIL EKSPRESSEN'S LÆSERPANEL OG VIND FLOTTE PRÆMIER

Bil Ekspressen-panelet er et panel for alle os, med interessere for biler. Hvad enten du er ejer, medejer eller passager. Ved at melde dig til panelet, hjælper du Bil Ekspressen med ny viden, som er afgørende for, at vi til stadighed kan blive dygtigere og fortsat udvikle magasinet, så det bliver endnu bedre. Som en del af læserpanelet vil du løbende modtage korte, internetbaserede spørgeskemaer. I hver undersøgelse, du deltager i, vil du have mulighed for at vinde flotte præmier.

Spørgeskemaerne vil bestå af spørgsmål omhandlende din interesse for biler. Vi vil f.eks. gerne blive klogere på, hvilken bil du har, hvor mange du har, hvor længe du har kørt bil, hvad du bruger din bil til - og meget meget mere! Vi vil også stille spørgsmål til Bil Ekspressen’s produkter, både magasinet og hjemmesiderne.

TILMELD DIG PANELET HER!

FAQ om Bil Ekspressen-panelet:

Hvorfor har Bil Ekspressen oprettet et læserpanel?
Bil Ekspressen arbejder hele tiden på at udvikle sig, og i det arbejde spiller DIN mening en stor og vigtig rolle.

Hvor ofte får jeg spørgeskemaer tilsendt?
Som medlem af Bil Ekspressen-panelet vil du højst 6 gange årligt modtage små internetbaserede undersøgelser, hvor vi stiller spørgsmål, der dels omhandler din interesse for biler og dels magasinet Bil Ekspressen, www.bilekspressen.dk og www.shop.bilekspressen.dk.

Er jeg anonym?
Din deltagelse i Bil Ekspressen-panelet er 100 % anonym, og du vil kun blive inviteret til undersøgelser, dvs. IKKE modtage reklamer o.l.

Hvad kan jeg vinde?
I forbindelse med de spørgeskemaundersøgelser, som du deltager i, vil du være med i lodtrækningen om flotte præmier.

Hvad kræver I af mig?
Det eneste krav for at deltage i panelet er, at du har en e-mailadresse, og at du tilmelder dig ved at klikke på ovenstående link.

Hvem håndterer panelet?
Det er JSL PUBLICATIONS A/S, der håndterer læserpanelet, og du kan til enhver tid framelde dig.

Hvordan tilmelder jeg mig panelet?
Du kan tilmelde dig panelet HER