Det laver vi lige om så…

McLaren har fået på puklen for at den nye MP4-12C mangler lidt nerve efter de første testkørsler. Men så ændrer de den da bare lidt, ikke?

Hvis bilfabrikkerne byggede Formel 1-racere ville de bygge den samme bil til hele sæsonen, og så facelifte efter halvdelen af løbene var kørt. Et F1-team ændrer derimod på bilen helt tiden i løbet af sæsonen. Hvis der er noget som ikke virker, så laver man det om. Med det samme.

Det er lidt anderledes med en bilfabrik, hvor enhver ændring skal tilpasses til produktionen, og som regel fremstilles i adskillige tusinde eksemplarer, i modsætning til en F1-racer, hvor som udgangspunkt kun bygges to.

McLaren Automotive ser derimod ud til at gøre tingene lidt anderledes. Efter de første testkørsler af kunder, journalister og forhandlere har man samlet de tilbagemeldinger sammen, analyseret dem på en meget grundig McLaren-agtig måde, og derefter revideret den nye MP4-12C inden de har leveret det første eksemplar. Ændringerne omfatter mere føling i styretøjet, at skiftepalerne bag rattet bliver mere følsomme — og så at der er lidt mere lyd fra biturbo V8’eren.

Køb Senna som DVD til 179,95 kr. – KLIK HER!