Ældste og yngste sejrede i DTC

Det var ældste og yngste, der indtog øverste trin på podiet i anden afdeling af Auto-G DTC.

Blot 19-årige Mikkel Mac snød lørdag det øvrige felt for pole position, og teenageren fra Falster førte også an på en regnvåd Padborg Park, da Auto-G Danish Thundersport Championship kørte anden afdeling i weekenden.

Den unge kører, der kører ved siden af Jan Magnussen i Fukamuni Racing, førte også an med stor margin indtil to omgange før mål, hvor en kørerfejl kostede dyrt. Camaroen med #22 på siden holdt i gruset, og så kunne feltets ældste, John Nielsen, overtage føringen og køre sig til første sejr i det nye DTC.

Bag dem kom Casper Elgaard ind på tredjepladsen. Den firdobbelte DTC-mester var i starten indblandet i karambolage, der kostede Jan Magnussen en snurretur. Selvom Elgaard fik straf, kunne han alligevel tage det sidste podietrin. Magnussen sluttede femmer.

I andet løb var der ingen slinger i valsen for Mac. Han kørte med en konstant margin ned til teamkammerat Jan Magnussen og kunne vinde foran mesterskabs-etteren. Bag dem kom Michael Outzen ind på en podieplads i sit første løb for Casper Elgaards team, Elgaard Motorsport. Elgaard selv måtte efter sammenstød i starten nøjes med en sjetteplads efter Dennis Lind og John Nielsen, der leverede suveræn underholdning i kampen om fjerdepladsen.

Efter løbene fører Jan Magnussen fortsat foran nevøen Dennis Lind, Casper Elgaard og Mikkel Mac.

Næste løb køres om tre uger - også på Padborg Park.

Læs mere om Auto-G Danish Thundersport Championship på Racemag - klik her.

Relaterede videoer

Relaterede artikler

DTC klar til premiere

Den tidligere kongeklasse i dansk motorsport er denne weekend klar til at tage hul på næste epoke.

Magnussen holdt dannebrog højt

Jan Magnussen holdt som eneste dansker fanen højt på Jyllandsringen.