437 km/t

Motorvalget er ikke helt på plads endnu. Rygterne siger, at Hennessey oprindeligt havde lagt sig fast på en Viper V10 med turbo, men for at spare vægt har de muligvis skiftet den ud med forskellige tuningsgrader af den mægtige LS9-V8’er fra Corvette ZR1.

Det skulle give fremtidige kunder mulighed for at vælge mellem at få Venom GT leveret med 750, 1.000 og 1.200 hestekræfter! Imponerende. Men når man så tænker på, at kanonkuglen efter planen kommer til at veje lige under 1.100 kilo, bliver det helt hjernedødt.

Med de fakta må præstationerne selvsagt få selv en Formel 1-kører til at gispe efter vejret. 0-100 km/t er overstået på 2,4 sekunder, og finder du en lige vej (uden en masser langsomme biler til at fylde ydersporet – så som Ferrari, Porsche og Bugatti) stopper Hennessey første ved raketlignende 437 km/t.

Relaterede videoer

Relaterede artikler

Video: Så hurtig er Venom GT

Fra 112 til 350 km/t i en Hennessey Venom GT!

Officielle fotos: Verdens hurtigste bil

Hennessey har netop vist de første produktionsbilleder af det lille monster med 1.200 hestekræfter.

Ny Koenigsegg på Geneve

De gale svenskere er klar med en helt ny og meget vild sportsvogn, der er både stærkere og lettere end den kendte CCX

Biludstillingen i Geneve er traditionelt stedet, hvor producenterne viser de dyre og eksklusive biler frem. Den idé er Koenigsegg helt med på. Med på udstillingen i Schweiz, der begynder i denne uge, har svenskerne deres helt nye Agera.