Afsløring: Astra OPC med 280 hypper!

Den længe ventede OPC-version af Astra er endelig blevet afsløret, og med 400 Nm og en topfart på 250 km/t er det den hurtigste Astra nogensinde

Opel har netop afsløret den kommende OPC-version af Astra GTC. Mens GTC-versionens premiere ligger lige om hjørnet, er OPC-versionen først sat til lancering til næste sommer.

Under motorhjelmen banker en lille 2,0-liters firecylindret turbomotor med direkte indsprøjtning. Resultatet er 280 heste og intet mindre end 400 Nm, hvilket giver en topfart på 250 km/t og dermed den hurtigste Astra nogensinde!

Som du kan se i galleriet har designet fået et skud adrenalin med en revideret kofanger og ikke mindst 20"-fælge, mens kabinen i vanlig stil har fået OPC-rattet og de velstøttende sportssæder.

Til at styre de mange kræfter har Opel valgt et mekanisk spærredifferentiale, så alle de mange hypper kan leveres til asfalten med mindst muligt hjulspind.

Mens tyskerne endnu ikke har sat en officiel tid på Nürburgring er Astra OPC naturligvis til deles blevet udviklet på Det Grønne Helvede.

Relaterede videoer

Relaterede artikler

Testkørsel: Opel Astra SportTourer 1,3 CDTI

Kviktest af Opel Astra SportTourer 1,3 CDTI

Testkørsel: Opel Astra 2,0 CDTI Sport

Er Opel Astra det rigtige valg, hvis du går efter en stationcar med en stærk diesel? Få svaret her...

Første billeder: Astra Sports Tourer

Stationcarversionen af Opel Astra kommer på gaden til efteråret