Biler og Racing ved Carlsberg

32 kører, er klar til at give dig den helt store racing oplevelse, når årets helt store racing festival starter i weekenden.

Igen i år afholdes der racing festival ved Carlsberg. Det er lykkedes at samle 32 kører, som blandt andet tæller navne som Jan Magnussen, John Nielsen, Nicolas Kiesa og Thorkild Thyrring. Sidst nævnte er initiativtageren mens, at HKH. prins Joachim er protektor for festivalen, der til dato har indbragt mere end 15,2 millioner kr. til velgørenhed. Pengene indtjenes blandt andet ved hjælp af privat personer, som har mulighed for at købe en tur som passager i en af de i alt 29 biler. Bilerne er sportsvogne i alle typer klasser og tæller blandt andet Aston Martin CMR600, Ferrari 458 Italia, Mercedes C63 AMG, Porsche 911 GT3 CUP og mange flere.

Dog finder du den helt store ultimative racing oplevelse i den danske Aquila CR1, der vejer 900 kg og fås i flere effekt trim. Den helt store udgave benytter en GM LS7, der bland andet findes i Corvette, og denne 7.0-liters V8 motor yder hele 550 hk og 637 Nm. Det er specifikationer, der læner sig tæt op ad de helt store biler i LMP1 klassen til Le mans.

Festivalen starter på Vigerslev Allé i Valby, lørdag d. 21 april fra kl. 8 til 18, og samme tid igen søndag d. 22 april. Entre koster 40 kr. for voksne og 20 kr. for børn U. 12 år. Priserne for en tur på banen begynder fra 400 kr. og op efter, alt efter, hvilken bil der er tale om.

Vi vender tilbage med billeder og video når festivalen åbner.