BMW parat med første DTM-racer

Bilen, der skal sønderpule Audi og Mercedes — nu med klistermærker!

BMW har millioner af fans verden over, og det var nærmest en gave, da den tyske fabrik offentliggjorde, at den atter ville gå ind i kampen i den benhårde DTM-klasse.

Våbnet er en bil, som kan få de fleste til at glemme alt om M3. En lav, bred, kulfiberracerbil med en V8-motor, der skulle få guderne til at ryste. Og Bayerische Motoren Werke har hele otte styks linet op på startgridden, når første løb køres på Hockenheim sidst i april.

SE ALLE BRUGTE BMW M3 I BIL EKSPRESSENS BILMARKED

Indtil videre har vi dog kun set bilen i sort og uden de sponsormærker, der gør en racerbil til en ægte racerbil. Men nu har BMW afsløret hvordan det kommer til at se ud med leveringen af den første bil i rækken. Kunden er olieselskabet BP, og bilen er klædt i farverne fra de karaktieristiske Aral-tankstationer og Castrol-olie.

SE ALLE BRUGTE BMW M3 I BIL EKSPRESSENS BILMARKED

BMW sætter selv alle sejl til for at give Audi og Mercedes kamp til stregen. Fabrikkens eget team kommer med fire erfarne kørere, bl.a. i form af den 3-dobbelte WTCC-kører Andy Priaulx, den tidligere Mercedes-kører Bruno Spengler og ikke mindst Audis tidligere topkører og regerende DTM-mester, Martin Tomczyk.

SE ALLE BRUGTE BMW M3 I BIL EKSPRESSENS BILMARKED

Relaterede videoer

Relaterede artikler

Er det her den næste M3?

i

Rygter og tegninger om den nye M3'er svirrer allerede blot en uge efter vi så den nye 3-serie for første gang

Audi og BMW viser nye DTM-racere

Ærkerivalerne viser nu nye DTM-racere

Udsolgt: BMW M3 CRT

Vil du have fingrene i et af de blot 67 eksemplarer af BMW M3 CRT? Så er det faktisk allerede for sent, men bare rolig, der kommer sikkert flere...