Chok! Ferrari 458 China Edition

Ferrari fejrer 20 års jubilæum på det kinesiske marked med en ny speciel udgave

Det er 20 år siden at Ferrari solgte deres første bil i Kina, som var en 348 TS, der blev bestilt i Beijing. I den anledning afslører Ferrari en ny speciel udgave af 458, som kun vil blive solgt på det kinesiske marked. Ferraris stejlende hingst er blandt de mest anerkendte symboler i verden og repræsenterer den italienske kulturelle identitet, og deres uovertrufne resultater indenfor design og ingeniørvidenskaben. Dragen er symbolet for den kinesiske kultur, som står for mod, passion og succes. Nu har man på den specielle kineser-version af 458 Italia forsøgt, at forene de to symboler under temaet Longma, der betyder “energi og ånd fra den legendariske drage-hest”.

Den nye limited edition bliver malet i Marco Polo rød, der er specielt udviklet til denne bil. Fronthjelmen bliver udsmykket med en gylden drage samt sorte og gyldne striber, der går henover taget. For at fuldende det unikke design, bliver fælgene malet i guldfarve mens, at sideskørterne males i sort og guld. Temaet Longma går igen i interiøret, hvor nakkestøtterne er broderet med guldfarve mens, at startknappen bliver indgraveret med de kinesiske tegn for “start”.

Inden længe præsenteres den nye limited edition, som kun produceres i 20 eksemplarer. Dette sker ved indvielsen af Ferraris udstilling på Shanghai Expo park’s Italian Center.

Nyd billederne af den nye unikke skønhed.