En Cabriolet-klassiker vender tilbage

En Cabriolet-klassiker vender tilbage

VW introducerer efter 10 års pause igen Golf Cabriolet

VW Golf Cabriolet er en klassiker indenfor fire-personers cabriolet-biler, men den forsvandt, da VW hoppede på bølgen med de nye coupé-cabriolet’er og introducerede Eos. Nuu vender Golf Cabriolet endelig tilbage til scenen og præsenteres for første gang på biludstillingen i Genéve i næste uge.

Det kan ikke have været den store udfordring at udviklet Golf Cabriolet - de kunne blot tage et kig på en Audi A3 Cabriolet, som den deler chassis med. Den nye Golf Cabriolet er sluppet af styrtbøjlen bag forsæderne, der var karakteristisk for den gamle Golf Cabriolet og gav associationer om en indkøbskurv. Den nye Golf Cabriolet er langt mere stilren, da bagsædepassagerne nu beskyttes af styrtbøjler, der popper op i tilfælde af, at bilen er ved at vælte.

Køb bogen PORSCHE af Christian Frost her!

Golf Cabriolet kører med en traditionel kaleche, der er elektrohydraulisk styret og som forsvinder ned i bagagerummet på kun 9,5 sek. At dømme ud fra billederne bevare Golf en elegant coupé-lignende profil, der du vælger at kører med taget lukket. Kalechen kan i øvrigt åbnes og lukkes, selvom bilen kører med hastigheder på op til 30 km/t.

Du kan vælger mellem fire benzinmotorer fra 105 hk til 210 hk og to dieselmotorer med henholdsvis 105 og 140 hk. Visse af motorerne kan fås med DSG-gear.

Relaterede videoer

Relaterede artikler

Næste generation Golf GTI bliver stærkere

Din næste Golf GTI bliver stærkere, lettere og skarpere at se på. Stå klar i 2013...

Giddy-Up!

Nu kommer GT-udgaven af Up! Fans af den oprindelige Golf GTI kan godt begynde at finde lommetørklæderne frem…

Golf GTI smider toppen

VW Golf GTI kommer for første gang som cabriolet og præsenteres i Genéve i næste uge