Køb Clarksons Lamborghini

Du kan nu blive den glade ejer af Jeremy Clarksons impulskøb. En Gallardo Spyder!

En ganske særlig Lamborghini Gallardo Spyder er netop sat til salg af britiske Auto Trader for den tidligere ejer er nemlig ingen ringere end selveste Jeremy Clarkson fra det berømte – og berygtede – Top Gear.

Clarkson købte bilen tilbage i 2007 efter han anmeldte den i en Top Gear-episode, hvor han beskrev den som ”fuldstændig fantastisk”. Medværten James May udfordrede ham bagefter til at købe den for, som han sagde, ”man kan jo ikke bruge sit professionelle virke til at prise den, hvis man så ikke også ejer en”.

Clarkson tog imod udfordringen, og kørte angiveligt direkte til den nærmeste Lamborghini-forhandler sammen med hans to medværter og skrev under på slutsedlen. Spyderen er i farven grå med orange lædersæder og er dermed identisk med den han anmeldte i TV-showet (som du kan se nedenfor).

Dette stykke Clarkson-historie kan blive din for 790.000 kroner. En ren foræring da Clarkson har sparet dig for de godt 440.000 kroner, som bilen har tabt i værdi siden 2007 da den karismatiske tv-vært købte bilen for 1,2 millioner kroner (alle priser er uden afgifter - naturligvis).

Relaterede videoer

Relaterede artikler

Genève 2012: Lamborghini Aventador J

Nyt hidsigt Lambo-koncept giver en forsmag på den kommende Avantador Roadster

Lamborghini klar med ny SUV

Italienerne har tilsyneladende bekræftet en ny SUV med over 600 hypper...

Ny Lambo-SUV afsløret?

Det italienske magasin Quattroroute, har netop vist disse computertegninger, som de påstår er Lamborghinis nye SUV