Lotus-forvirring i F1 2011

Der er lagt op til total Lotus-forvirring i Formel 1 i 2011. På gridden i 2011 vil der - formentlig - være Team Lotus og Lotus Renault GP.

Genii Capital, ejerne af Renault F1 Team og Group Lotus har indgået samarbejde, der bringer Lotus-navnet tilbage på F1-gridden ved siden af det malaysisk-baserede Lotus Racing, der fra 2011 vil kalde sig Team Lotus. For at fuldende navnestriden mellem de to teams viser Lotus Renault GP nyt guld/sort bemaling - samme farveskema, som Team Lotus planlægger at deltage med i 2011.

Samarbejdet omfatter et opkøb af en større andel af teamet, og det vil fortsætte frem til 2017. Det betyder samtidig, at Renault sælger sin andel af teamet til Genii Capital.

- Vi er glade for, at vi nu kan offentliggøre, at vi vil køre som Lotus Renault GP i 2011. Det er ekstremt spændende at begynde en ny æra for teamet i partnerskab med Group Lotus, og vi vil fortsat nyde det stærke samarbejde med Renault i de kommende sæsoner, siger Gerard Lopez, øverste chef for Renault
F1 Team i en pressemeddelelse.

Group Lotus Plc er ejet af Proton og fremstiller Lotus-bilerne. Group Lotus Plc og Lotus Racing er i strid om rettighederne til navnet.

Relaterede videoer

Relaterede artikler

Team Lotus køber Caterham

Caterham er blevet købt af ingen andre end F1-holdet Team Lotus!

F1 i Aarhus' gader

Gaderne omkring Mindeparken i Aarhus kommer til at runge af F1-racere, når Classic Race Aarhus løber af stablen i midten af maj.

Robert Kubica hårdt såret i rallyuheld

Robert Kubica kørte denne weekend rally i Italien i en Skoda Fabia. Rallyet fik dog den nok værst tænkelige start, da polakken, der kører F1 for Lotus Renault GP, kom ud for et alvorligt uheld.