Motorvejsduel: Ferrari 458 vs. Fiat 600

En noget bizar hændelse indtraf på motorvejen uden for Rom, da en Ferrari havde set sig sur på en Fiat

Søndagsbilister i overhalingssporet kan drive de fleste af os til vanvid, men ejeren af en Ferrari 458 gik godt og grundigt over gevind, da han ikke kunne overhale. Den 32-årige ejer af en 458 Italia blev så sur på den langsomt forankørende Fiat 600, at han gentagende gange kørte op bagi i den lille Fiat for på den måde at presse bilen væk.

Det lykkedes manden at tvinge Fiat’en ud i nødsporet, hvor han smadrede en siderude og begyndte at banke Fiat-ejeren. Passageren i Ferrari’en deltog senere i håndgemænget inden ordensmagten nåede frem og arrestere begge mænd der er kendt af politiet.

Roms politi havde efterfølgende denne kommentar ”Chaufføren i Fiat’en ville ikke trække til siden så Ferrari’en kunne overhale, så han tog sin hævn ved at køre ind i den lille bil, hvilket tvang bilen ud i nødsporet, hvorefter han angreb ejeren”.

I Ferrari’en fandt politiet over 170.000 kroner i kontanter som de prøver at spore oprindelsen af. Vi kan kun citere en kendt tegneseriefigur: De er skøre de romere…

UPDATE: Der går ubekræftede rygter om at Ferrari'en var lejet

Relaterede videoer

Relaterede artikler

Video: Sådan køres Ferrari 458 Italia

Ved du hvor de forskellige knapper sidder i en 458? Hvis ikke guider Ferrari dig i denne video

Tre 458'ere totalskadet

To spritnye Ferrari 458'ere er smadret af uforsigtige playboys. Dødstallet er dermed oppe på tre

Verdens fedeste bil?

Flere testkørere kalder den nye Ferrari 458 Italia for den bedste sportsvogn nogensinde. Tunings- og designhuset Oakley hævder nu at have gjort den en lille smule bedre