Nykjær parat til Zolder

Den danske WTCC-kører Michel Nykjær får i dag en ny chance for at bevise den hurtighed, han lagde for dagen på Monza i sidste måned

Den 30-årige sydsjællænder lå til at vinde tredje afdeling af det europæiske touring car-mesterskab, da han i andet heat — foran både den regerende verdens Gabrielle Tarquini i Seat Leon og den tidligere verdensmester Ivan Muller i Chevrolet Cruze — punkterede og måtte udgå blot tre kilometer fra mål.

— Vi havde farten hele weekenden, bilen kørte perfekt, og jeg var allerede begyndte at tage den med ro, da jeg punkterede. Alle konkurrenterne både fra Seat, BMW og Chevrolet sagde tillykke med min kørsel, men jeg fik bare ikke sejren med hjem. Nu har jeg bevist, at jeg er hurtig nok til at vinde løb, så det vil jeg prøve i næste løb i Belgien," sagde en skuffet Michel Nykjær kort efter løbet den 23. maj.

Michel Nykjær, som er regerende DTC-mester og ligger nr. 3. i den såkaldte “ WTCC Rookie Challenge” får i dag en ny chance for at bevise sine evner bag rattet af den gule Seat Leon, og selv mener han, at han på ét væsentligt punkt er stærk:

— Jeg er blevet rigtig dog til starterne i Seat'en, og jeg er kommet rigtig godt afsted de seneste afdelinger.

Michel Nykjær starter nr. 12, mens løbets anden dansker — den tidligere Le Mans-vinder Kristian Poulsen — ligger nr. 15 på startgridden.

Fjerde afdeling af WTCC på den belgiske racerbane blæses i gang klokken 13.05 og kan følges på Eurosport.

Relaterede videoer

Relaterede artikler

Ny møgdag for Nykjær

Endnu et skuffende løb for danske Michel Nykjær, der måtte udgå fra søndagens afdeling af WTCC-mesterskabet på den belgiske Zolder-bane

Kristian Poulsen vinder VM for privatkørere

Kristian Poulsen vinder VM for privatkørere.

Watt fik skidt afsked

Jason Watt tog i weekenden afsked med livet som aktiv racerkører på værst tænkelige måde.