Rygte: Audi R18 afsløres d. 10 december!

Skal vi tro rygterne vil Audi i morgen afsløre deres helt nye lukkede Le Mans racer!

Ifølge Le Mans Live Bloggen, der drives af dækfirmaet Michelin, som igen har andel i Audi Motorsport, vil Audi i morgen – d. 10 December – officielt vise afløseren til R15 Plus. Afløseren får angiveligt navnet R18, og vil byde på radikale ændringer i designet.

På trods af at tyskerne gentagende gange har afvist et lukket prototype skulle det være ganske vist, at Tom K og hans holdkammerater skal sige farvel til det åbne cockpit. Det ville ikke overraske hvis Audi denne gang valgte det lukkede koncept, da dette design blandt andet giver en mindre luftmodstand – en ikke uvæsentlig faktor i motorsport!

Efter Peugeot med deres lukkede 908 HDi FAP slog Audi af Le Mans tronen i 2009 har det uden tvivl givet de tyske ingeniører stof til eftertanke. Doktor Ulrich luftede da også tanken om en lukket prototype så sent som i sommers, og der er altså god mulighed for at Audi skifter koncept. Om det så bliver afsløret i morgen eller ved en senere lejlighed må tiden vise.

Relaterede videoer

Relaterede artikler

Video: Kør Audi R18 i Forza 4

Hvis du har Forza 4 til Xbox 360, er der nu en stribe nye biler du kan downloade, inklusve Audis Le Mans-racer R18

Fantastisk film fra Le Mans

Audi vandt en imponerende sejr på Le Mans i år, hvilket man har fejret med en fantastisk film som du kan nyde her. Husk: skru op for lyden!

VIDEO: Alle filmene fra Le Mans!


Her får du alle Bil Ekspressens videoklip fra Le Mans — fra den store køreparade til en skuffet Jan Magnussen