Rygtebørsen: Næste generation af BMW M3 får række 6

Mindre motor, men hurtigere og mere kraftfuld end forgængeren

Der har været mange rygter omkring næste generation af BMW M3. Nogle rygter lyder, at den vil benytte en nyudviklet V6, mens andre rygter lyder på en Række 6 med tri-turbo. I dag kunne flere anerkendte medier fortælle, at Præsidenten af BMW North America, Mr. Ludwig Willisch, har bekræftet en nyudviklet Række 6 i den kommende generation af M3. Yderligere fortælles der, at det er hensigten at bruge samme motor i den kommende M4. De forventer en ydelse på ca. 450 hk. Desværre må vi vente lidt endnu, før vi kender specifikationerne og om tri-turbo bliver aktuelt.

Det bekræftes at nogle af de tidligere rygter har været sande. Eksempelvis har der været spekuleret i en V6, men i sidste ende faldt valget på Række 6. Desværre forklarer han ikke hvorfor de har foretrukket en Række 6, men til gengæld lover han, at næste generation bliver hurtigere, lettere og mere økonomisk.

Det er endnu ikke bekræftet, hvornår produktionen begynder. Skal vi selv komme med et bud, gætter vi på omkring slutningen af 2013.