Stem og vind!

Stem på den grimmeste Bugatti Veyron og vind fede præmier!

Hvem har designet den grimmeste Bugatti Veyron? Over 300 læsere har dystet om at lave den ultimative grimrian ved hjælp af Bugatti-fabrikkens egen web-konfigurator, og vi har samlet de 99 værste i et galleri på Facebook. Nu kan du være med til at kåre den grimmeste Bugatti — og vinde fede præmier.

Sådan gør du:

1) Klik dig ind i Facebook-galleriet 2) Find din yndlings-grimrian og klik “Synes godt om”. De biler, der får flest stemmer, går videre i en finale.

DU GÅR DIREKTE TIL AFSTEMNINGEN HER!

Hvis du stemmer, deltager du samtidig i lodtrækningen om 1 x Gran Turismo 5 til Playstation samt 3 x 6 måneders-abonnement på Bil Ekspressen.

Skaberen af den Bugatti Veyron, som får fleste “Synes godt om” i finalen, scorer ligeledes et eksemplar af Gran Turismo 5. Andenpræmien er 6 måneders abonnement på Bil Ekspressen og tredjepræmien indkasserer et eksemplar af bogen “Porsche” (så er du indehaver af en af bilerne i galleriet, er det bare om at få dine venner til at stemme...).

Sæt i gang!

Relaterede videoer

Relaterede artikler

Til Salg: Bugatti Veyron Sang Blanc

I England er en dyr og meget speciel Veyron-model er dukket op hos en brugtvognsforhandler...

Bugatti Veyron udsolgt!


Er en Veyron lige sagen, skal du fremover til at tæske brugtannoncerne igennem, for de fabriksnye eksemplarer er udsolgt

En Veyron til vandet

Det nyeste nye inden for båddesign er din helt egen Bugatti-inspirerede speedbåd!