Stirling Moss indstiller karrieren!

Den nu 81-årige legendariske racerkører Sir Stirling Moss har officielt meddelt at han stopper med at køre motorløb!

Det er så sandelig en af de helt store legender som netop i dag har meddelt, at han nu efter mere end 60 år i motorsporten indstiller sin karriere.

Moss startede karrieren bag rattet i en Mini Cooper 500 i 1948 som bare 18 år, og har siden vundet bl.a. Mille Miglia i den berømte Mercedes-Benz 300 SLR og flere Formel 1 Grand Prixer. Det har gjort ham til en af de mest respekterede racerkørere verden har set, og er af mange betegnet som den bedste racerkører der aldrig har vundet et Formel 1 verdensmesterskab.

Det var ellers meningen at Moss skulle deltage i det kommende Le Mans Legends med sin Porsche RS61 fra 1961. Men umiddelbart efter kvalifikation til weekendens løb udsendte han en pressemeddelelse, hvori Moss gav følgende forklaring på hvorfor han stopper; ”I eftermiddag skræmte jeg mig selv, og jeg har altid sagt, at hvis jeg følte jeg ikke magtede det længere, eller hvis jeg følte jeg sænkede mine konkurrenter, så ville jeg indstille karrieren”.

Hvad der helt præcist skete under kvalifikationen som altså fik den berømte brite til at opgive sin lange karriere ved vi endnu ikke.

Relaterede videoer

Relaterede artikler

Testkørsel: Porsche Panamera Turbo S

Skal din Panamera føles som 100 procent uforfalsket Porsche? Det er nemt, så skal du bare have en Turbo S...

Næste 911 Turbo får tre turboladere

Porsche udvikler en trippel-turbomotor med 530 hk til den næste 911 Turbo

Testkørsel: Mercedes C250 CGI Coupé

Mercedes famlede i lang tid rundt i coupé-klassen uden et direkte våben mod BMW 3-serie. Det våben har de nu...