Stort gokartmesterskab på søndag

På søndag afgøres Bil Ekspressen og Ekstra Bladets store DM i Indendørs Gokart i Racehall i Århus. Vinderen kører hjem i en spritny Suzuki Swift!

Efter 24 indledende afdelinger er det nu endelig blevet tid til at finde den endelige vinder i Bil Ekspressen og Ekstra Bladets store DM i Indendørs Gokart. Finalen køres på søndag i Racehall i Århus, og som bekendt er hovedpræminen en helt ny Suzuki Swift til en værdi af 147.000 kroner. Andenpladsen scorer en ægte racergokart fra Dino til 40.000 kroner, mens tredjepræminen er en iPad fra Apple, sponsoreret af Discovery Channel Danmark.

Deltagerne i finalen kommer fra hele landet, eftersom der er tale om de tre bedste kørere fra de lokale afdelinger. I alt kommer over 70 kørere til start, og løbet afvikles over tre indledende semifinaler, der starter klokken 14.00, hvorfra de otte bedste fra hvert løb kvalificerer sig til den endelige finale. Finalen startes klokken 16.00 med fem minutters træning og 10 minutters kvalifikation — og slutter 60 minutter senere.

Dagen vil være fyldt med race og spænding, også for dem, der blot vælger at møde op for at kigge på. Suzuki udstiller den nye Swift, du kan komme helt tæt på en Formel Ford-racer og Red Bull-pigerne vil også dukke på med deres meget specielle Red Bull-bil.

Dem, der endnu ikke har nået at kvalificere sig til DM i Indendørs Gokart får desuden endnu en chance, eftersom Racehall afholder et "Last Chance"-løb mellem klokken 11.00 og 13.00, hvor alle kan tilmelde sig (pris 299 kr., inklusive tre måneders abonnement på Bil Ekspressen) og prøve lykken. Du skal dog være fyldt 18 år og kunne fremvise et gyldigt kørekort. Desuden må du ikke være nuværende eller tidligere indehaver af en A4-kartinglicens. De tre hurtigste omgangstider klokken 13.00 går videre til semifinalerne.

Læs mere om reglerne her

Relaterede videoer

Relaterede artikler

Gokart-DM: Her er de tre bedste!

Søndag aften blev det store DM i Indendørs Gokart afgjort — og vinderen af en Suzuki Swift fundet!

Bliv gokartmester i Løkken på søndag

Så er det ved at være sidste chance for at kvalificere sig til den store DM-finale, hvor hovedpræmien er en Suzuki Swift

Fyr den af på Carlsberg på søndag!

Skal du på podiet i et ægte racerløb, hvor præmierne er store? Så kom til Carlsberg på søndag klokken 16.00