Bilhandel
Søg

Sælg din bil gratis

lockIcon

Log ind

Opret bruger

downArrowWhiteSpace
Menu

Honda e:NY1

Billede af Honda e:NY1 Nivå havn

En Honda med elegance

Honda præsenterer et godt tilbud i 2024 med deres nye kompakte elbil.

 For blot 255.000 kr. får man virkelig meget elbil for pengene. Det er en udfordring at sammenligne den nye e:NY1 med andre biler på markedet, medmindre man ser på øvrige elbiler i samme prisklasse. Der er nemlig ikke mange Crossover elbiler i Danmark til under 300.000 kr. Før prisen blev nedsat, havde e:NY1 kæmpet med sin tidligere alt for høje startpris og rækkevidde. Heldigvis er det ikke længere tilfældet. Skulle man sætte e:NY1 i en klasse af biler i samme stil, ville den konkurrere imod Peugeot e-2008, den kommende Fiat 600e, Volvo EX30 og Hyundai Kona Electric.

 e:NY1 er Hondas anden seriøse elbil, bygget på den forhjulstrukne HR-V platform i Kina. Både udvendigt og indvendigt har bilen et vellykket design. Testbilen var den dyreste udgave, Advance, som inkluderede blandt andet panoramaglastag. Generelt set tilbyder Honda ikke meget ekstraudstyr til deres nye biler. Den svage side af e:NY1 er dens rækkevidde. Batteriet er på 68,8 kWh med en officiel rækkevidde på 412 km. Dog har jeg kun formået at opnå en rækkevidde på godt og vel over 300 km under den uge, hvor jeg havde bilen. I daglig brug med motorvejskørsel og lidt bykørsel var dette scenarie. ikke mere end 250 km hvad er relativt lavt. Selve ladningen er heller ikke den hurtigste med sine opgivet 75 kW DC. 

Køreglæde og Praktiskitet: Nyd Komforten og Fleksibiliteten i Honda e:NY

Kræfterne i e:NY1 er mere end tilstrækkelige. Med dens 204 hk og 310 Nm er den mere end rigelig for daglig brug. Den når også 0-100 km/t på blot 7,6 sekunder, hvilket ikke er meget anderledes end hvad en typisk GTi præsterede for 15 år siden.

I kabinen er det som om at Honda har en tendens til at bygge biler med et kabinedesign, der minder om noget, man ville forvente i en højere klasse – og det er også tilfældet med den nye e:NY1. Det første man møder, er den enorme 15” touchskærm. Ellers er kabinedesignet minimalistisk og elegant. Honda har også anvendt bløde materialer i kabinen, hvilket bidrager til en Premium følelse, der normalt ikke findes i biler i samme prisklasse.

 Honda e:NY1 - Den Perfekte Balance mellem Stil, Komfort og Praktisitet!

Køremæssigt klarer den sig godt. e:NY1 er meget komfortabel at køre rundt i. Den kan sagtens bruges til længere ture, bortset fra dens begrænsede rækkevidde. Ellers er den perfekt til bykørsel på grund af dens kompakte størrelse, hvilket gør den nem at manøvrere i byområderne. Bagagerummet til de bagerste passagerer er også overraskende rummeligt sammenlignet med andre biler i samme prisklasse.

Samlet set, med de nye priser, har e:NY1 nu en reel chance på det danske marked. Den største ulempe er dens begrænsede rækkevidde og opladningstid, men hvis man kan leve med det, får man virkelig en lækker og unik bil til en konkurrencedygtig pris. Den er perfekt som en anden bil i husholdningen, der klarer hverdagens små udfordringer.

 

 

Fakta 

Samlet set, med de nye priser, har e:NY1 nu en reel chance på det danske marked. Den største ulempe er dens begrænsede rækkevidde og opladningstid, men hvis man kan leve med det, får man virkelig en lækker og unik bil til en konkurrencedygtig pris. Den er perfekt som en anden bil i husholdningen, der klarer hverdagens små udfordringer.

Pris: fra 255.000 kr. (361.000 kr. for Advance)

•    2,0 benzin 
•    Systemydelse: 204 Hk, 310Nm
•    Vægt 1730 kg
•    Topfart: 160
•    0-100 km/t: 7,6 sek.
•    68,8 kWh batteri
•    412 km rækkevidde 
•    Bagagerumsplads: 361 – 1176 liter
Skrevet af: Christan Koed den 08.04.2024

Hurtige genveje

Værktøjer

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel